teslino-tajno-oruzje

TESLINO TAJNO ORUŽJE

Konačno je otkrivena Teslina velika tajna, tzv. "Teslino tajno oružje", za kojim narodi Balkana, ili bar oni koji Teslu smatraju svojim, tragaju već više od pola veka!

Nakon mnogo godina traganja i proučavanja spisa Nikole Tesle, otkriveno je dugo traženo Teslino tajno oružje. Vođa istraživačkog tima, koji je želeo da ostane anoniman, saopštio je sledeće:

"Veoma smo uzbuđeni što smo u prilici da svim građanima otkrijemo ovu tajnu, čije smo postojanje naslućivali i do koje smo pokušavali doći čitav niz godina. Ukoliko bude iskorišćeno, ovo tajno Teslino oružje omogućiće narodima Balkana da postanu ozbiljniji faktor na svetskoj sceni" – rekao je ovaj izvor, a zatim otkrio o kakvoj tajni je reč.

"Teslino tajno oružje zove se RAD", rekao je naš sagovornik. "Ovo neverovatno oružje, do sada nepoznato, omogućilo je Nikoli Tesli da otkrije naizmenični transformator, bežičnu komunikaciju, obrtno magnetno polje, radio prenos i još neke od najvažnijih pronalazaka u istoriji. Tesla je ovo tajno oružje skraćeno zvano RAD koristio ponekad i po 20 sati dnevno."

Rad je jedna prilično nedokučiva vrsta aktivnosti, tako da će ljudima na našim prostorima biti potrebno dosta vremena da ovo Teslino tajno oružje primene u praksi. Naši narodi su navikli na svakodnevne aktivnosti koje su dijametralno suprotne RADU: ispijanje kafa, puš-pauze, spletkarenje i očijukanje sa kolegama, telefoniranje, prepucavanje na internet forumima, "blejanje" u kafićima, gledanje i glasanje za "Zvezde granda", "Farmu" i "Velikog brata", Facebook, pijanke i žurke do zore, rasprave o politici, dogovaranje dilova, praćenje sportskih rezultata, slavljenje Novih godina i svakojakih drugih svetkovina, praćenje javnog i privatnog života poznatih ličnosti, kao i mnoge druge slične aktivnosti.

Nasuprot tome, RAD se odvija na sledeći način: sednete i usredsredite se na zadatak, uklonite sve što može da vas uznemirava i predano rešavate probleme, ne razmišljajući ni o čemu osim o zadatku koji je pred vama. Ovo oružje, ukoliko se primeni, može narodima naših prostora doneti neslućene promene na bolje o kojima uglavnom samo maštaju. Analitičari, međutim, navode da će biti veoma teško naučiti kako se rukuje ovim tajnim oružjem, s obzirom na to da je glavna misao koja se tokom celog dana mota po glavi prosečnog našeg građanina sledeća: "Gde mogu da nađem nekog da uradi ovo umesto mene, a ja da se ugradim u njegov honorar i da se nazovem menadžerom?"

Ostaje samo da se nadamo da će, uprkos svemu, uspešno biti iskorišten potencijal ovog – konačno otkrivenog – Teslinog oružja.

Izvor: Duhovna misao

 

POGLEDAJTE I OVE ČLANKE!

Broj posetilaca

Danas94
Juče559
Ovog meseca11577
Ukupno2413739

Currently are 45 guests and no members online


VCNT - Visitorcounter