hrabra-devojka

HRABRA DEVOJKA UMRLA SPASAVAJUĆI DEČKA I KOMŠIJE IZ ZAPALJENE ZGRADE

Hrabra devojka iz Dog Ajlenda, u istočnom delu Londona, umrla je nakon što je otrčala u zgradu u plamenu da upozori komšije na opasnost.

Arhitekta Sofi Roser (23) vraćala se sa rođendanske žurke kada je primetila da je višespratnicu, u kojoj je stanovala s dečkom Oskarom Silvom, zahvatio požar. Odmah ga je pozvala mobilnim telefonom, upozorivši ga da pod hitno napusti zgradu, a zatim otrčala unutra kako bi obavestila i ostale.

hrabra-devojka1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oskar i njegov drug, koji je stanovao zajedno s parom, pokušali su da se probiju kroz plamen, ali su ih oblaci dima naterali da se vrate nazad i izađu na terasu.

Kad je pogledao kroz prozor, Silva je video vatrogasca kako izlazi iz zgrade u plamenu, noseći njegovu devojku.
 
- Prepoznao sam je po odeći. Nadao sam se da će se pokrenuti, ali ništa. Živeli smo zajedno više od dve godine i nameravali smo da zasnujemo porodicu. Takva je Sofi. Uopšte nije bila sebična, uvek je pokušavala da pomogne drugima. Ona je mala žena velikog srca - rekao je on.
 
hrabra-devojka2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Posmrtni pregled pokazao je da je Sofi umrla od teških opekotina. Istraga o uzrocima požara je u toku.
 
Silvu i njegovog druga spasili su vatrogasci, nakon čega su prevezeni u Londonsku kraljevsku bolnicu u okrugu Vajtčapel, gde je Sofi istog dana preminula. 
 
Izvor: Blic
 
 

POGLEDAJTE I OVE ČLANKE!

Broj posetilaca

Danas57
Juče337
Ovog meseca7462
Ukupno2397016

Currently are 64 guests and no members online


VCNT - Visitorcounter