Privatnost

Izjava o zaštiti privatnosti

Websajt "Znakovi pored puta" izražava zadovoljstvo što ste posjetili naše web stranice i zahvaljuje se na interesu koji ste pokazali za naše društvo. Websajt "Znakovi pored puta" posvećuje pažnju i ozbiljno pristupa zaštiti vaših ličnih podataka. Naša je želja da se osećate sigurnima prilikom posete našim stranicama.
U našoj  izjavi o zaštiti podataka želeli bismo da vas izvestimo o tome koje informacije Websajt "Znakovi pored puta" prikuplja prilikom vaše posete našim internet stranicama i kako se iste koriste.
 

Prikupljanje podataka

Prilikom vaše posete websajta "Znakovi pored puta", opšte informacije koje se ne koriste kao lični podaci prikupljaju se automatski (drugim rečima, bez registracije). 

Web serveri koji se koriste automatski čuvaju podatke:

  • ime vašeg internet provajdera, 
  • web stranicu s koje ste nas posetili, 
  • web stranice koje posetite dok ste na našoj stranici, 
  • vašu iP adresu. 
 
Ove informacije se analiziraju u potpunoj tajnosti i kao i svi drugi lični podaci koje nam dostavite, koriste se isključivo radi poboljšanja sadržaja i funkcionalnosti našeg websajta. 
 

Prikupljanje i obrada ličnih podataka

Lični podaci prikupljaju se jedino u slučaju kad nam ih vi dostavite tokom registracije, putem ispunjavanja obrazaca ili slanja e-mailova.
Baza podataka i vaše informacije ostaju kod nas i našeg provajdera. Vaši lični podaci neće biti dostupni trećima na bilo koji način od strane nas ili osoba koje se drže naših uputstava.
 

Pravo na pristup informacijama

Vi imate pravo na proveru i ispravku svih podataka koji se odnose na vas kao osobu i koji se čuvaju kod nas, ukoliko ih smatrate zastarelima ili netačnima. 
 

Čuvanje podataka

Vaši lični podaci se čuvaju onoliko vremena koliko je potrebno i koliko to vi dozvolite.
 

Deca

Websajt "Znakovi pored puta" preporučuje roditeljima i osobama koji obavljaju nadzor nad decom da na sigurani odgovoran način upute decu o postupanju s ličnim podacima na internetu. Deci nije dopušteno prenositi lične podatke na websajt "Znakovi pored puta" bez dopuštenja roditelja ili osoba koje vrše nadzor nad njima. Websajt "Znakovi pored puta" neće svesno prikupljati lične podatke dece, koristiti ih na bilo koji način ili ih učiniti dostupnim trećim osobama.
 

Kontakt

U slučaju bilo kakvih problema, pitanja ili ideja, molimo vas da se obratite predstavniku websajta "Znakovi pored puta" koji će vam sa zadovoljstvom pomoći. Stalan razvoj interneta čini potrebnim da s vremena na vreme prilagodimo našu izjavu o zaštiti podataka. Zadržavamo pravo na promene u svakom trenutku.

Broj posetilaca

Danas113
Juče593
Ovog meseca10137
Ukupno2497760

Currently are 44 guests and no members online


VCNT - Visitorcounter