veletronZnakovi

VELETRON - dušeci

U svetu nauke odavno je poznato da zdrav san produžava život, umanjuje rizik od kardiovaskularnih oboljenja i ublažava simptome depresije.

Međutim, pored toga što može da nam popravi raspoloženje, zdrav san pozitivno deluje i na tri značajna sistema u ljudskom organizmu: hormonalni, neurološki i odbrambeni. 

Dok spava, organizam luči supstance koje nam stvaraju osećaj sitosti, umanjuju uticaj hormona stresa i jačaju sve naše odbrambene mehanizme. Takođe je, u lekarskoj praksi, potvrđeno da zdrav san u svakoj prilici snižava i krvni pritisak i savetuju da, ukoliko zbog nedostatka sna osećamo konstantnu napetost u toku dana, nervoznu na poslu, kao i da nam popušta koncentracija, pokušamo da se na svaki način izborimo za zdrav san.


Nekima je potrebno najmanje osam sati sna, dok se drugi osećaju kao ponovo rođeni posle svega pet sati spavanja.
Sami odredite meru koja vam je dovoljna da bi se ujutru osećali naspavano i odmorno. Kada je organizam pun energije koju ste akumulirali uz pomoć zdravog sna tokom noći, velika je verovatnoća da ćete bez većih napora moći da pregurate težak radni dan - kažu lekari.

Saveti tipa, lezite na vreme, popite šolju biljnog čaja pre nego što legnete u krevet, čitajte neku dosadnu knjigu, možda da slušate neku relaksirajuću muziku i slično, su svakako dobri, ali postoji nešto što izuzetno utiče na kvalitet sna, a to je KVALITET POSTELJE.avokado1

Mi smo u poziciji da vam predstavimo dušeke na kojima možete potpuno zadovoljiti poterbu za zdravim snom. Pred vama su dušeci VELETRON.

Na dušecima "BEOFLEX",
"BELISIMO", "MELANO", "ROSELLA", "MIGELO","GECKO" i "KIDS", spavaćete udobno i zdravo. Sva bliža oaveštenja o proizvodima VELETRON-a možete pronaći OVDE.

 

Broj posetilaca

Danas143
Juče856
Ovog meseca17906
Ukupno2295167

Currently are 33 guests and no members online


VCNT - Visitorcounter