imunoplex

IMUNOPLEX PAKETI HRANE

Ako ste se do sada u lečenju oslanjali isključivo na medikamente, ovo je odlična prilika da se uverite kako raznolike supstance prisutne u paketu hrane Imunoplex imaju snažan i trajno povoljan uticaj na organizam.

S nutricionističke tačke gledišta, svaka uneta namirnica koja za svoje iskorišćavanje iziskuje više hranjivih sastojaka nego što ih sama pruža – smatra se antihranjivom.

Da li i Vi većinu kalorija obezbeđujete unosom antihranjivih namirnica?

Razmišljajte o promeni svog životnog stila, naročito o promeni navika u ishrani, jer bolest se javlja kada preopterećenost organizma antihranjivim sastojcima nadmaši njegovu sposobnost da sam sebe detoksikuje.

ŠTA JE IMUNOPLEX PAKET?

• Paket Imunoplex predstavlja praktičan potez lekara entuzijasta koji svojim pacijentima omogućavaju da se kvalitetnom ishranom bore protiv bolesti. U saradnji s nutricionistima osmislili smo program ishrane Imunoplex, u čiji ćete se kvalitet i efikasnost uveriti već posle 20 dana njegove svakodnevne primene.
• Koristili smo raznovrsne sastojke: integralne žitarice, mahunarke, semenje, suvo voće, povrće...
Sinergetsko delovanje ovih sastojaka povoljno deluje na organizam – podstiče obnavljanje ćelija i povlačenje patoloških procesa.
• Ne morate da brinete gde da nabavite namirnice za svoj zdraviji jelovnik. Mi smo za vas pripremili većinu potrebnih sastojaka. Paket Imunoplex obezbediće vam hranu za tri obroka tokom dvadesetodnevnog sprovođenja dijete. Za svaki dan je navedeno uputstvo za pripremanje hrane, kao i spisak neophodnih namirnica za pripremu obroka.

KAKO DELUJE ISHRANA IMUNOPLEXOM

Zahvaljujući raznovrsnim sastojcima koje sadrže, paketi hrane IMUNOPLEX:

• detoksikuju organizam
• poboljšavaju cirkulaciju
• jačaju imuni sistem
• poboljšavaju varenje
• imaju laksativno dejstvo i pomažu kod hemoroida
• imaju diuretičko dejstvo
• revitalizuju kožu i jetru
• snižavaju nivo LDL holesterola, a povećavaju nivo HDL holesterola

"Navikli smo da se oslanjamo na pilule umesto da dosledno sprovodimo odgovarajuću dijetu. Na taj način samo privremeno olakšavamo tegobe ublažavanjem simptoma bolesti. Brojna istraživanja pokazala su da pravilna ishrana snažno i dugoročno utiče na zdravlje. Mnogobrojnelekovite supstance prisutne u paketima hrane IMUNOPLEX, fitohemikalije, minerali i vitamini,podstiču regeneraciju ćelija i povlačenje patoloških procesa. Kod mojih pacijenata pokazali su odlične rezultate u lečenju dijabetesa tipa 2, gojaznosti, poremećaja varenja, cirkulacije..." dr Branislav Mihaljović

U NAŠOJ PONUDI:

IMUNOPLEX 1 - za poboljšanje opšteg stanja
organizma
IMUNOPLEX 2 - za poboljšanje opšteg stanja
organizma
IMUNOPLEX 3 - eliminisanje viška kilograma i poboljšanje opšteg stanja organizma

 

Informacije i poručivanje:
060-321-1049 ili 062-200-046

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 

Broj posetilaca

Danas714
Juče714
Ovog meseca10168
Ukupno2412330

Currently are 36 guests and no members online


VCNT - Visitorcounter