ko-si-ti

KO SI TI KAD TE NIKO NE VIDI? (Bil Hajbels)

U vremenu kada sveopšta beskarakternost razara pojedince, porodice i čitavo društvo, izgradnja postojanog i zrelog karaktera postaje uslov opstanka.

Pred nama je knjiga koja nas iskreno, ozbiljno, ali i duhovito poziva da se suočimo sa suštinom svog bića. Kroz prisan i otvoren pristup čitaocima, pisac Bil Hajbels ponire u suštinsko značenje vrlina koje obeležavaju zrelost i snagu čovekovog karaktera, poput hrabrosti, discipline, istrajnosti, vernosti viziji. Time on ukazuje na temeljne činioce duševnog i duhovnog zdravlja čoveka.

Posebna je vrednost ove knjige u tome što ljubav, kao temeljnu vrlinu karaktera, sagledava celovito, iz psihološkog, društvenog i teološkog ugla: Autor raskrinkava plitku sentimentalnu i impresionističku definiciju ljubavi, svojstvenu savremenoj konzumentskoj kulturi, i poziva nas da otkrijemo ljubav koja je je nežna kada saoseća, principijelna kada se bori za voljenu osobu i za istinu u međusobnim odnosima, požrtvovna jer voli da daje, radikalna kada odbija da prestane i odustane bez obzira na cenu.

 

 105 strana, format 20,5 x 14,5 cm 

 cena za posetioce sajta: 370.00 din
 besplatna poštarina! 0.00 din
cena u knjižarama: 432,00 din
naručivanje telefonom: 062-200-046
naručivanje e-mailom: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

 

 

 
napomena:
prilikom poručivanja pozvati se na sajt "Znakovi"

 

Broj posetilaca

Danas274
Juče337
Ovog meseca7679
Ukupno2397233

Currently are 111 guests and no members online


VCNT - Visitorcounter